Jest to forum klasy 6D prowadzone przez Daniela.
Swierzy
CzeŚc Kochana Klaso ! ZaczeŁy SiĘ Ferie I PomyŚlaŁam ŻebyŚmy Poszli Razem Do Kina (oczywiŚcie Bez Pani ;p). JesteŚmy Razem Tylko Do Czerwca, A Ja UwaŻam Że Po Pierwsze To ZamaŁo, A Po Drugie To ZamaŁo JeŹdziliŚmy Do Kina. Tak W Sumie To Tylko Jeden Raz Pojechalismy Do Kina. WiĘc Was ProszĘ Zoorganizujmy SiĘ Bo NiedŁugo BĘdzie Juz Za PÓŹno
Witam was!! Ja bynajmniej uwazam ze taki wypad do kina to dobry pomysł! Jeśli się nie uda w Ferie to przecież są jeszcze inne wolne dni.......np. weekendy !! Po za tym jesli chcecie w ferie to ok ale nie liczcie na to ze będzie dużo chętnych to przeciez czas wyjazdów To tylko moje zdanie ....... BUKA DLA 6D
Kamil, czy ty nie rozumiesz, że by nas wpuścili???...
Ten, który zawsze
jest wszystkoemu winien...
Ja moge iść na wszystko, byle dobra ekipa była!
Swierzy
SŁuchajcie Wszyscy Wszystko ChcĄ ! ! ! Ja MyslaŁam Zeby Sie Wybrac Na Kon Wodny SŁyszaŁam Ze Fajne A Moze PÓjdziemy Bez Pani. Ja Kiedys PoszŁam Z MojĄ KuzynkĄ (taki Sam Wiek) Na Film Od +15 Lat I Nas WpÓŚcili. Moja Mama MÓwi Że Jak Na SwÓj Wiek WyglĄdamy Starzej Cos Ok .13 -14. Mam Nadzieje Ze Nas WpuszczĄ. I Danio Jeszcze Raz Przepraszam
Z tego co pamiętam miało być 8.03 teo roku to kino, zgadza się ??? tylko ja osobiście niechce iść na konia wodnego a na kartce napisałam obojętnie i teraz głupio, a na co moglibyśmy iść zamiast na konia wodnego, są jeszcze kroniki spiderwick (czyjakoś tak), Step Up 2 i inne, pomyślcie co ???